Beautiful young woman receiving spa trea

Hunajahieronta

Anna mielesi levätä sillä aikaa, kun hunaja hoitaa ihoasi.

Hunajahieronta on perinteinen tiibetiläinen hoitomuoto, mikä hoitaa ihoa ja rentouttaa koko kehon.

 

Hunajahierontaa Joensuussa

Jurttavaara tarjoaa hunajahierontaa Hammaslahdessa, Joensuussa. Hunajahieronta on perinteinen tiibetiläinen, erittäin ylellinen ja rentouttava hoitomuoto.

 

Hunajahieronnan aikana asiakkaan keholle sivellään laadukasta, kosmetiikkakäyttöön sertifioitua hunajaa. Kun hunaja on levitetty iholle, se muuttuu valkeaksi. Ongelmattomilta alueilta se tarttuu hoitajan käsiin, ja hoitaja tassuttelee kehoa rytmikkäästi. Tassutteluhoito tuntuu hieman nipistelevältä, mutta ei kuitenkaan kivuliaalta. Pintaverenkierto paranee, ja kuona-aineet alkavat poistua.

 

Tassutteluhoidon jälkeen hoidettavalle alueelle levitetään lämmin pyyhe ja lämpöpakkaus. Lämpö tehostaa hunajan hyvää tekevien ainesosien imeytymistä iholle. Lämmin pyyhe imee suurimman osan hunajasta, ja loput pyyhitään hellästi pois. Suihkussa käyminen ei ole tarpeellista, sillä hunaja lähtee helposti iholta eikä tahmaa.

 

Hunajahieronta tehdään useimmiten selälle, mutta hunaja sopii myös kasvojen kauneushoidoksi. Selälle tai kasvoille tehty hunajahieronta on ylellinen ja rentouttava hemmotteluhoito. Maailmalla hunajahieronta tunnetaan selluliittihoitona, jolloin keskitytään reisien ja pakaroiden alueen hoitamiseen. Varsinkin Virossa ja Venäjällä hunajahierontaa käytetään paljon selluliitin poistamisessa ja ehkäisemisessä.

 

 

Mihin kaikkeen hunajahieronnasta voi olla apua?

Hunajassa on monia ihoa hoitavia ja suojaavia ainesosia, joten se sekä puhdistaa, kuorii ja kirkastaa että ravitsee ihoa. Saunahunajalla voitkin antaa kasvoillesi samalla kertaa kuorinnan ja ravitsevan naamion! Hunaja sopii myös lihashuoltoon ja nivelvaivojen hoitoon, koska hunajassa on lihasten palautumista edistäviä aineita. Antiseptinen hunaja on varsinainen ihmeaine, sillä se käy myös haavojen, palovammojen ja huuliherpeksen hoitoon.

 

Laadukkaalla hunajalla tehty hunajahieronta kiinteyttää, tehostaa aineenvaihduntaa, vähentää selluliittia ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Koska tämä hoito poistaa kehosta kuona-aineita, sopii se paaston tai laihdutuskuurin tueksi.

 

Hunajahieronta voi auttaa myös verenpaineen ja sydämen toiminnan normalisointiin ja erilaisten iho-, selkä- ja nivelvaivojen hoitamiseen. Hunajahieronnasta voi olla apua akneen, kihtiin ja hormonaalisiin ongelmiin, joiden lisäksi hunajahierontaa käytetään pienten vilustumisten hoitoon ja hengityselinten sekä lymfajärjestelmän toiminnan tueksi.

 

Hunajahieronnasta voi siis olla apua:
-lihaskireyksiin
-selkä- ja nivelvaivoihin sekä reumaan
-stressiin ja masennukseen
-ihon ongelmiin, varsinkin akneen
-kehon vastustuskyvyn parantamiseen


 

Hunajahieronnan esteitä:
-hunaja-allergia

-diabetes (pistoshoito on aina kontraindikaatio; tablettihoito on ehdoton este vain kokovartalohoidolle

-vaikeat sydän- ja verisuonitaudit, sydämen tahdistin

-akuutit tulehdukset

-leikkaukset, joista on alle 6 kk

-runsas karvoitus selässä

-raskaus

-syöpähoito

 
Hunajahierontaa Hammaslahdessa
 

©2020 by Jurttavaara.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now