• Nasu

Jurttavaaran ensimmäiset viikot uutena yrityksenä

Päivitetty: 28. touko 2020


Jurttavaaran tie uutena hyvinvointialan yrityksenä on alkanut.

Jurttavaarasta rakentuu pikkuhiljaa keidas kaikille stressaantuneille ja huonosti nukkuville. Rauhallinen sijainti joensuulaisten peltojen ja metsien keskellä on omiaan akkujen lataamiselle. Jurttavaarassa voi yöpyä (joko jurtassa tai piha-aitta Mittumaarivaarassa) tai nauttia erilaisista hieronnoista sekä luontaishoidoista. Jurttavaaran yrittäjien lisäksi sinua palvelevat muut joensuulaiset hyvinvointialan yrittäjät, hierojat ja energiahoitajat.

Jurttavaara ky on perustettu kaksi kuukautta sitten. Koronapandemia on sekoittanut myös Jurttavaaran alkutaipaletta, mutta emme todellakaan ole ainoa yritys, jonka kuvioihin maailmanlaajuiseksi levinnyt epidemia on vaikuttanut.


Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Jurttavaaran toiminta pääsee pyörähtämään vauhtiin vasta maalis-huhtikuussa 2021, eli noin vuoden päästä. Ensimmäiset kuppaushoidot voimme tarjota jo tänä kesänä, tai heti poikkeuksellisten olosuhteiden normalisoitua.


Paljon on saatu aikaan jo tähän mennessä. Jurttavaaran kuppari Nasu on käynyt kuppauskoulutuksensa ensimmäisen osan, ja suorittanut osan harjoitushoidoista.


Jurtta valmistuu aikataulun mukaan toukokuuksi, ja perustusten rakentaminen alkaa näinä päivinä. Jurttavaaran puodista voi jo nyt ostaa luonnonkosmetiikkaa, kukkaterapiatippoja ja eteerisiä öljyjä.


Myös ensimmäiset mehiläiset ovat saapumassa ensi kuussa, joten jo tämän vuoden syksyllä päästään maistelemaan Jurttavaaran ensimmäistä hunajasatoa. Hunajan lisäksi mehiläiset tuottavat propolista, mehiläismyrkkyä, siitepölyä, mehiläisvahaa ja pergaa. Jurttavaaraan ollaan rakentamassa myös apiterapiamajaa, missä pääsee nauttimaan pesäilmasta ja mehiläisten rauhoittavasta surinasta.


Monet koulutukset ovat myöhässä aikataulusta. Esimerkiksi luontoyhteysohjaajakoulutus on siirtynyt syksyyn, ja shiatsu-koulutus alkanee vasta kesäkuussa. On kuitenkin oletettavaa, että Nasu ehtii käydä seuraavien 12 kuukauden aikana molemmat koulutukset, ja valmistua meditaatio- sekä rentoutusohjaajaksi.


Aikaisemman intialaisen päähieronnan lisäksi tarkoitus on ottaa haltuun myös kuivakuppaus ja yrttikuppaus, hunajahieronta, suklaahieronta, turvehoito, äänimaljarentoutus ja reiki. Päivitämme näille sivuille heti tiedon siitä, kun uusi luontaishoito on tullut valikoimiin.


Jurttavaaran yrittäjät Pekka ja Nasu


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

©2020 by Jurttavaara.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now