• Nasu

Jurttavaaran kuulumisia 23.5.2020 - eteenpäin koronasta huolimatta


Toukokuussa on istutettu lakkakääpäymppejä.

Toukokuu on loppusuoralla. Jurttavaarassa moni asia polkee yhä paikoillaan, muun muassa jurtan rakentaminen on viivästynyt yli kolmella viikolla kangastehtaan sulkemisen vuoksi. Sauna on edelleen korjaamatta, ja monet luontaishoitajakoulutukset siirtyneet syksyyn.


Paljon on silti saatu aikaan. Kasvimaalla on niin perunaa kuin punajuurta, ja tomaatin taimet odottelevat pääsyä vasta korjattuun kasvihuoneeseen. Väyläviraston kaatamiin koivuihin on istutettu (eli ympätty) siitaketta ja lakkakääpää. Perustimme verkkokaupan, olemme ahertaneet blogin ja hakukoneoptimoinnin kimpussa ja rakentaneet kaksi eri hoitohuonetta.

Vuokrattava mökki Joensuussa on valmis vieraille.

Vuokramökin kevätsiivous Joensuussa

Vuokrattava mökki Joensuussa on valmis vieraille. Piharakennus Mittumaarivaarassa on uudet verhot, ja se on siivottu talven jäljiltä. Hirsimökin futon-patjalla kelpaa koisia kuppauksen, äänimaljahoidon tai vaikka turvesaunan jälkeen!

Jurtta Joensuussa rakentuu tälle laudoitukselle.

Jurtta ei ole vielä valmis Joensuussa

Kohta meillä on se kauan kaivattu jurtta täällä Joensuussa! Jurtan piti saapua huhtikuun lopussa, mutta mennee kesäkuulle, ennen kuin jurtta saadaan pystyyn, ja siellä voidaan pitää mm. rumpurentoutusta. Maanantaina sain kuitenkin tehtyä harkoilla lepäävän terassin 12-neliöistä jurttaa varten.


Suomen ainoa apiterapiamaja on valmis.

Apiterapiaa tarjotaan Joensuussa tässä majassa

Rakensin viime viikolla (valmiista elementeistä) pihavajan, missä tarjoamme apiterapiahoitoja. Olemme ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa mahdollisuuden hengittää terveellistä pesäilmaa ja jopa nukkua mehiläispesän välittömässä läheisyydessä. Majan sisällä on sänky ja mehiläistarvikkeita. Kun maskit ja pesät ovat paikoillaan (pesät tulevat kesäkuun alussa), julkaisemme sisäkuvia. Lue lisää pesäilmasta ja sen terveysvaikutuksista.


Luontaishoitola Hammaslahdessa, vanhassa saunassa.

Uusi luontaishoitola Hammaslahdessa

Sain myös remontoitua vanhan saunan tuvan luontaishoitolaksi täällä Hammalahdessa. Kuppaus tehdään saunassa ja kylpyhuoneessa, kun taas tässä hoitohuoneessa tarjotaan turvehoitoja, yrttikuppausta, äänimaljahoitoja, reikiä, suklaahoitoja, hunajahierontaa ja shiatsua.


Jurttavaaran myymälä toimii myös verkossa.

Jurttavaaran myymälä toimii sekä Hammaslahdessa että netissä

Luontaishoitolamme nurkassa sijaitsee pieni myymälä, missä myydään muun muassa kukkaterapiatippoja, kotimaista saunahunajaa ja luonnonkosmetiikkaa. Myymme tuotteita myös verkkokaupassamme, mistä voi toukokuussa tilata ilman postikuluja.


Nyt kelpaa levätä riippumatossa.

Nyt kelpaa huilata hetki ja ihailla kaikkea, mitä on saatu aikaan Jurttavaarassa! Huomenna on vapaapäivä, ja se voidaan viettää vaikka riippumatossa.

0 kommenttia

©2020 by Jurttavaara.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now